Varenummer 199081

Concept 2 BikeErg + PM5

På lager
DKK 11.795,00
(DKK 9.436,00 ekskl. moms)

Concept 2 BikeErg + PM5

Concept 2 BikeErg er nyeste skud på stammen fra Concept 2. Samme velkendte høje kvalitet, nu i en smart og lækker træningscykel. Den smarte AirBike har et godt og glidende tråd, da det er samme luftsystem der er i cyklen, som på de andre Concept 2-maskiner.

Concept 2 BikeErg kommer selvfølgelig også med PM5-computeren der kan indstilles til dansk, og som er meget brugervenlig. Derudover er det muligt at tilkøbe Concept 2's tabletholder, hvorefter det er muligt at tilkoble ens smartphone og bruge diverse cykelapps, som f.eks. det populære Zwift!

Det lækre luftsystem kender man fra Concept 2 romaskinen, samt Concept 2 SkiErg. Justeringen er nem at styre og går fra 1-10. Luftsystemet er med til at give et godt og glidende tråd mens man cykler.

Det er muligt at justere styret, samt sadlen. Dette gøres nemt via justeringshåndtagene, og er med til at give en optimal position på cyklen.

BikeErg kræver ingen strøm, da den er selvgenerende, og den er nem at flytte rundt på via transporthjulene som sidder foran.

Smartphone/Iphone holder medfølger
Selvgenererende - Ingen ledninger
Svinghjul: Luftsystem
Justerbar saddel og styr
Maks. brugervægt: 136 kg
Pedalafstand 17 cm
Mål: 122 x 61 x 103 cm (LxBxH)
Egen vægt: 26 kg
Farve - Sort
Leveres usamlet i kasse
2 års garanti - Privat og professionelt