Varenummer 199048

Concept 2 Romaskine RowErg Høj + PM5 - Sort

På lager
DKK 11.980,00
(DKK 9.584,00 ekskl. moms)

Concept 2 RowErg - høj model med PM5 computer

Vejl. pris: 13.995 kr.


Med denne video guide kan du se hvordan, du ror korrekt, så du får en rigtig effektiv træning:


Fitnessgruppen præsenterer her markedets bedste romaskine Concept 2 - Rowerg Høj + PM 5 computer

Model D Høj har den  høje indstigning og du sidder 15 cm. højere når du ror end på standard modellen. Fordelen ved den høj model af Concept 2 romaskinener er nemmere indstigning (specielt for ældre) og at du sidder højere i Fitness lokalet.  

Concept 2 er for alle brugere, som ønsker at forkæle sig selv på højeste niveau med det bedste udstyr, der findes på markedet.

En romaskine giver en god træning af kroppens store muskelgrupper. Faktisk bliver ca. 80 % af kroppens muskler brugt.

På baggrund af den høje kvalitet kan vi hos Fitnessgruppen anbefale romaskinen til professionelt brug, hvilket betyder at bl.a. følgende grupper kunne have stor glæde af Concept 2-romaskinen:
- Roklubber
- Fitnesscentre
- Virksomheder
- Institutioner

Med et køb af denne romaskine kommer du tættere på en oplevelse på vandet, da luftmodstanden giver et flydende og realistisk træk.

PM5 monitor - Nu med baggrundslys og blue Tooth
Funktioner:
PM5 monitoren er utrolig nem at betjene, og indeholder en masse funktioner. Skærmen starter op og leverer data, så snart svinghjulet begynder at dreje. Hvis du ønsker at bruge en udvalgt funktion, kan du via den menu-styrede betjening, nemt få adgang til alle workout-programmer, tidligere workout-resultater og meget mere.
PM5 monitoren har 100% styr på dine 500 meter-tider - og disse er målt ens på alle Concept II romaskiner. Derfor bruges disse til konkurrrencer; VM, EM, DM osv.

Data og skærm:
PM5 angiver distance, hastighed, tempo, kalorier og watt, og du kan vælge mellem fem skærmindstillingsmuligheder. De er: alle data, kraftkurve, søjlediagram, stor skrift og paceboat/pacer.

PM5 har baggrundsbelysning i skærmen, som giver øget synlighed. Skærmen tændes automatisk når monitor aktiveres, og forbliver oplyst igennem hele dit træningspas.

Trådløs pulsmåling:
PM5 understøtter ANT+ og Bluetooth Smart til trådløs pulsmåling. For at bruge denne funktion, skal du bruge et brystbælte, som understøttes af en af disse teknologier. Bemærk venligst at PM5 understøtter Bluetooth Smart, og ikke bluetooth.

USB Flash Drive kompatibel:
PM5 kan lagre dine data på flere  måder: Enten via den indbyggede hukommelse i selve monitoren. Eller via en standard USB-nøgle. USB-nøglen gemmer dine træningsdata og præferencer, og gør dine data bærbare. Med Concept2 Utility-softwaren, som er gratis tilgængelig, kan du uploade data til din online dagbog, eller overføre data til din Mac computer eller pc. PM5 er kun kompatibel med FAT og FAT32 USB formater. Eller gem dine data via app's eg. ErgData.

Strøm tilførsel:
PM5 bruger 2 stk. D batterier. Under din træning vil monitoren få strøm via svinghjulet og derned forlænge batteriernes levetid.

Spil:
PM5 har følgende spil muligheder: Fiskespil, dartspil, måltræning og Biathlon.

Konkurrencer:
Nøjagtigheden af PM5 monitoren gør den ideel til brug ved konkurrencer. Med en PM5 monitor kan du konkurrere mod andre, uanset om de er i samme rum eller på et andet kontinent.

Hvorfor vælge Concept 2:
- Endnu større holdbarhed
- Bedre håndtags-komfort
- Nemmere vedligeholdelse
- Større modstandsområde
- Meget jævnt og realistisk ro-træk
- Præstationsmonitor PM5
- Inklusiv spil - gør træningen lidt sjovere!
- App's via blue tooth;  ErgData, Kinomap, Swift ect.

Bremsesystem:  Luftmodstand
Træk:  Kæde
Maks brugervægt:  227 kg.
Egen vægt:  29 kg.
Farve:  Sort
Siddehøjde:  51 cm.
Mål opstillet (L*B*H):  244x61 cm. (LxB)
Mål sammenklappet (L*B*H):  119x69x137 (LxBxH)
Nem at folde sammen
Transport-ruller foran
Leveres inklusiv:  Smartphone/Iphone holder
Strøm:  Nej
2 års garanti - Professionelt brug
Leveres usamlet
Pulsbælte Tilkøb - Polar H7 eller Polar H10 brystsender.