Varenummer 103041

Finnlo Exum III Ergometercykel

Ikke på lager
Før DKK 5.460,00
DKK 4.995,00
Spar DKK 465,00
(DKK 3.996,00 ekskl. moms)

Finnlo Exum III Ergometercykel


En testvindende cykel i Tyskland, Finnlo Exum III er en motionscykel i højkvalitet og med mange muligheder. Heriblandt justerbar styr, sadel og mange indbyggede programmer.

Motionscyklen er en ergometer cykel, hvilket betyder at den bruger en elektromagnet til at styre modstanden, det sikrer et blødere mere flydende tråd.  Derudover er cyklen bygget solidt, og med sine 39kg står den fuldstændig stabilt under brug.

Motionscyklen har en meget brugervenlig computer der udover sin nemme betjening også giver mulighed for mange forskellige programmer. Cyklen har 18 forskellige programmer, heriblandt interval programmer, watt, puls og et bruger program hvor du helt selv kan vælge udfordringen.

Motionscyklen kan let justeres således, at den kan passe til enhver bruger, sadlen og styret er nemlig justerbare og giver dermed mulighed for mange forskellige siddestillinger og højder, det er vigtigt for at undgå skader, at man sidder korrekt og behageligt.

Grundet dets elektromagnetiske modstand er motionscyklen ligledes skånsom for knæ, da den har en meget lav mindste modstand.

Elektromagnetisk bremse - 25-400 watt
Svinghjul: 8 kg
Ergonomisk saddel
Justerbar saddel og styr
Maks. brugervægt: 150 kg
Mål: L: 102 cm x B: 55 cm x H: 125 cm
Egen Vægt: 39 kg
2 års garanti - Privat
Leveres usamlet i kasse