Varenummer 194071

Fluid Rower Neon Apollo Metal Romaskine - Sort

På lager
Før DKK 9.995,00
DKK 7.949,00
Spar DKK 2.046,00
(DKK 6.359,20 ekskl. moms)

Fluid Rower Apollo Metal Romaskine - Sort

Fluid Rower Neon Apollo Metal Romaskinen giver en fantastisk oplevelse ved brug, samtidig med at man virkelig kan få trænet det meste af kroppen. Effektiv og sjov træning!

Det stilrene design giver et flot look i hjemmet, og maskinen kan nemt rulles tid siden og rejses på højkant, såfremt man ønsker pladsbesparelse.

First Degree Fitness er kendt for høj kvalitet og autentisk ro-oplevelse. Dette kendetegnes ved den robuste tank som er fyldt med vand, hvilket giver lyden af at sidde og ro ude på vandet. Udover lyden får man også en vis sikkerhed med, i form af at der tilbydes 3 års garanti på vandtanken.

Computeren viser de mest nødvendige oplysninger som f.eks. tid, distance, kalorier, ro-tag pr. minut og 500m split-tid. Den brugervenlige computer er også udstyret med en USB-indgang, så maskinen kan kobles sammen med ens PC eller bærbar - her er det bl.a. muligt at benytte diverse trænings-apps.

Vandbeholderen skal fyldes med 17 liter vand, som er markeret med en gul streg, så man ikke er i tvivl. Derudover medfølger der 4 klortabletter som dækker for 2 år. Der skal tilføjes en tablet ca. hvert halve år.

Vær opmærksom på, at denne maskine ikke er produceret i træ men derimod kraftig metal.

Denne vandromaskine anbefales til privat brug.

Belastning:  Vandmodstand
Træk:  Rem
Maks brugervægt:  150kg
Egen vægt:  53kg
Farve:  Sort
Lydsvag
Siddehøjde:  30 cm
Mål opstillet (L*B*H):  213 x 52 x 51 cm
Mål sammenklappet (L*B*H):  51 x 52 x 213 cm
Transport-ruller foran
2 års garanti - Privat
Gratis levering
Leveres usamlet
Kan ses og prøves i vores store butik i Skanderborg!