Varenummer 194021

Fluid Rower Apollo Plus Romaskine

På lager
Før DKK 11.699,00
DKK 9.295,00
Spar DKK 2.404,00
(DKK 7.436,00 ekskl. moms)

Fluid Rower Apollo Plus Romaskine

Vejledende pris: 11.699 kr.


Fluid Rower Apollo Plus er en ny og forbedret udgave af den tidligere Fluid Rower Apollo Hybrid AR. Designet har fået en lille makeover og tanken kommer med 15% mere modstand end standard-romaskinerne fra First Degree Fitness.

Denne elegante vandromaskine kommer i et flot design, som gør at den passer ind i hvilket som helst rum, modsat mange andre træningsmaskiner.

Vandromaskinen er bl.a. kendt for sin 'medvirken' i Netflix-succesen House of Cards, hvor hovedpersonen Kevin Spacey, benytter den effektive maskine til at afstresse.

Med Apollo Plus får du nu også mulighed for at få den realistiske ro-oplevelse hjem i privaten. Lyden og oplevelsen når du sidder på romaskinen, giver dig fornemmelsen af at sidde ud på vandet. Her slipper du bare for regn, blæst og kulde.

Vandromaskinen har et glidende og behageligt træk, som garanterer sved på panden. Det gule drejehåndtag styrer basismodstanden. Det er dog primært dig selv, som bestemmer belastning. Jo hurtigere/hårdere du trækker, desto mere modstand vil du opnå.

Computeren viser tid, distance, kalorier, ydelse i watt, ro-tag pr. minut og 500m split-tid. Derudover er den udstyret med en mini USB-indgang, så du kan koble den sammen med din bærbar eller en stationær computer.

Det letvinklet håndtag giver et ergonomisk og godt greb. Sædet er polstret og glider godt på skinnen, og fodpladerne er justerbare med stropper til at spænde fødderne fast. Alt dette gør, at du sidder godt og behageligt på
maskinen.

Vandbeholderen skal fyldes med 17 liter vand - der er en markeringsstreg, så man ikke er i tvivl.

En flot og stilren vandromaskine til den ambitiøse private bruger.

Træsorten amerikansk ask er benyttet ved denne model.

Belastning:  Vandmodstand
Træk:  Rem
Maks brugervægt:  150kg
Egen vægt:  50kg
Farve:  Lys-træ
Lydsvag
Siddehøjde:  30 cm
Mål opstillet (L*B*H):  213 x 55 x 54 cm
Mål sammenklappet (L*B*H):  54 x 55 x 213 cm
Transport-ruller foran
Leveres inklusiv:  4 klortabletter, som dækker for 2 år
2 års garanti - Privat
Gratis levering
Leveres usamlet