Varenummer 196001

Force USA R3 Air Rower

På lager
Før DKK 9.495,00
DKK 6.495,00
Spar DKK 3.000,00
(DKK 5.196,00 ekskl. moms)

Force USA R3 Air Rower Romaskine

Vejledende pris: 9.495 kr.


Force USA R3 romaskinen er for forbrugeren eller motionscenteret, der ønsker det stilrene og elegante look. R3'eren kommer i et flot og simpelt design, der gør den passende til ethvert rum.

Her får man tilbudt en romaskine i en høj kvalitet, der gør sig velegnet til både centeret, sportsklubben eller hjemmetræningen i stuen eller garagen.  R3 Airrower er bygget med komponenter af højeste kvalitet, hvorfor maskinen er i stand til at varetage enormt høj og hyppig intensitet.

Med Force USA R3 romaskinen vil man opleve en god træning, hvori størstedelen af kroppens store muskelgrupper vil blive brugt. Træningsformen giver derfor grundlag for en god og intensiv fullbody-træning.

Romaskinen giver forbrugeren fuld styrring over træningens intensitet med sine 10 justerbare modstands niveauer. Modstanden bestemmes efter hvor hårdt man roer. For hurtigere fremgang, skal der roes hårdere og modsat for langsommere tempo, skal der roes blødere. luftstrømmen til svinghjulet bestemmes ved justering fra niveauerne 1-10, hvor 1 er det nemmeste, og 10 er det hårdeste. Svinghjulet er designet og konstrueret med præcision, for oplevelsen af et smooth og naturligt træk under hele træningen.

Romaskinen er udstyret med justerbar fodplader, for den bedste og mest behagelig oplevelse uanset fodtøj og størrelse. Håndtagene på maskinen er udstyret med miljøvenligt grip-ovetræk, så brugeren undgår glidende hænder, samtidig med et blødt og komfortabelt greb for håndfladerne. R3'erens skærm er bluetooth kompatibel, så den kan oprette forbindelse til Polar kodede pulsbælter samt fitnessenheder og apps som  Kinomap.

Romaskinen er som vist på fjerde billede udstyret med hjul, hvorfor den fordelagtigt og nemt kan flyttes eller tilsidesættes.

Tilknyttet fil:
FORCE_USA_Skaerm_manual.pdf (5 MB)

Belastning:  Luftmodstand
Træk:  Kæde
Maks brugervægt:  200 kg.
Egen vægt:  45 kg.
Farve:  Sort
Mål opstillet (L*B*H):  240 x 65 x 105 cm.
Mål sammenklappet (L*B*H):  140 x 63 x 100 cm.
Nem at folde sammen
Transport-ruller foran
Leveres inklusiv:  Smartphone/Iphone holder
2 års garanti - Privat
Leveres usamlet
Kan ses og prøves i vores store butik i Skanderborg!