Varenummer 196011

Force USA Ski Trainer

På lager
Før DKK 12.995,00
DKK 8.995,00
Spar DKK 4.000,00
(DKK 7.196,00 ekskl. moms)

Force USA Ski Trainer

Vejledende pris: 12.995 kr.


Force USA Ski træneren er for forbrugeren eller motionscenteret, der ønsker det stilrene og elegante look. Ski træneren kommer i et flot og simpelt design, der gør den passende i hvilket som helst rum.

Force USA anses som værende blandt markedslederne på højkvalitets fitnessudstyr, samt udviklere af den nyeste teknologi. Force USA skitræneren kombinerer derfor det bedste af begge verdener, i og med maskinen er flytbar og kompakt hvilket gør den enormt medgørlig for hjemmetræneren, samt en materialistisk høj kvalitet, der gør maskinen egnet til hyppigt brug som i fitnesscentre.

Ved at stimulere bevægelsen ved ski og langrend på Force USA skitræneren, vil man opleve en cardio-træning hvori størstedelen af kroppens muskler tages i brug. Dette er i høj grad afgørende for en høj kalorieforbrænding samt fedtforbrænding samtidig med styrket muskelmasse.

Svinghjulsteknologien i Force USA skitræneren inkluderer 10 modstandsniveauer, hvilket gør brugeren i stand til nemt og enkelt at ændre intensiteten af sin fullbody træning. Den indbyggede luftdæmper kontrollerer mængden af luftstrømning igennem svinghjulet - jo hårdere mand trækker, jo hårdere modstand vil man opleve på maskinen.

Funktioner:
1. Maskinen er udstyret med en letvægts drevsnor, der giver oplevelsen af et smooth, virklighedsnært og præcist træk hver gang.
2. Gulvstander/gulvpladen er lavet med skrid- og svedbestandingt materiale, hvorfor brugeren vil opleve et fantastisk greb, så
den perfekte form kan bevares gennem hele træningen.
3. Ergonomiske og stropløse greb som er fugt- og svedafvisende, hvilket gør håndtagende enormt behagelig uanset
træningens længde.
4. Høj performance skærm, der giver mulighed for at tracke informationer som skitræk per minut, tid, distance, kalorier, watt m.m. Hertil er ski træneren kompatibel med Polar kodede pulsbælter.
5. Monterede hjul på bundpladen, der giver brugeren nem mulighed for at rykke rundt på skitræneren.


Bremsesystem:  Luftmodstand
Træk:  Kraftigt snoretræk
Egen vægt:  54 kg. (inkl. stander)
Farve:  Sort
Mål (H*B*D):  214 x 59 x 120
Strøm:  Batterier
2 års garanti - Privat
Leveres usamlet
Leveres inklusiv: Smartphone/iphone holder