Varenummer 605661

Hammer Fitness Trampolin - Cross Jump

På lager
Før DKK 1.499,00
DKK 995,00
Spar DKK 504,00
(DKK 796,00 ekskl. moms)

Hammer Fitness Trampolin - Cross Jump

En trampolin er ikke blot sjov og underholdning, men også en af de 'træningsøvelser' hvor du forbrænder allerflest kalorier. Så hvorfor ikke hoppe op på denne smarte trampolin fra Hammer, og både få en effektiv træning og masser af underholdning på samme tid?

Cross Jump Trampolinen er udstyret med fire punkter på selve hoppefladen, hvilket gør, at du kan lave flere forskellige kombinationer - her er det kun fantasien der sætter grænser.

Fordelen ved denne trampolin er, at man får en god træning af næsten hele kroppen. Stort set hele kroppen er i bevægelsen under træning, hvor specielt benene bliver udfordret og trænet.

Trampolinen er også udstyret med en styrestang/håndtag, som giver en sikker og stabil træning, så alle kan være med uanset niveau og alder. Styrestangen kan justeres i højden, så man opnår den rigtige position på trampolinen.

Diameteren på hoppeområdet er 98 cm, og styrestangen kan justeres i 2 niveauer (selvom billeder og videoen viser flere højdejusteringer).

Trampolinen tager ca. 30 - 45 minutter at samle, og Fitnessgruppen anbefaler man er to personer.


Denne trampolin er f.eks. rigtig velegnet til holdtræning, hvor instruktøren selv kan sammensætte sine kombinationer. Trampolinen anbefales dog både til privat og professionel brug.

Mærke:  Hammer
Farve:  Sort
Højde:  140 cm
Længde:  120 cm
Egen vægt:  12kg
Maks brugervægt:  130kg