Varenummer 605667

Hammer Jump Step Pro Trampolin

Ikke på lager
DKK 2.495,00
(DKK 1.996,00 ekskl. moms)

En trampolin til træning er en usædvanlig sjov træningsmåde, med stadig en maksimal kalorieforbrænding.

Til fordel for den klassiske træningstrampolin er JumpStep trampolinen udstyret med et ekstra trinbræt, så du således har mange flere muligheder og uendelige hoppesekvenser.

Om du er nybegynder eller fitnessentusiast, til hjemmet eller til professionelt brug, vil JumpStep Pro erobre din fitnessverden med de fantastiske træningsresultater. Produktdetaljerne, det ufattelig høje kvalitetsfinish og det unikke trinbræt gør JumpStep serien til et fitnesshøjdepunkt i 2021.

Gå forrest og opdag JumpStep Pro fitness-trampolin til dit fitnesscenter! Brugerne vil møde en masse udfordring og meget sved under blandt andet gruppetræning, grundet JumpStep seriens trinbræt. Med unikke og intense træningspas med den ultimative træningsskov og maksimal kalorie forbrænding kommer tankerne væk fra hverdagen.

Trampolinens håndtag har syv forskellige justeringsmuligheder i højden, dermed er der rig mulighed for justering, så den passer til din højde. Takket være de skridsikre fødder og den stabile konstruktion, skal du ikke være bekymret for at trampolinen rykker sig eller glider væk under din træning.  
Derudover kan JumpStep trampolinen også foldes sammen, så den nemt kan placeres væk i et rum eller under sengen for at spare på pladsen.

Trods det nye trinbræt, er der stadig mulighed for at bruge JumpStep Pro som en klassisk fitnesstrampolin under din træning. Trinbrættet er let at adskille og håndtaget kan blot flyttes til en anden position, så du også kan bruge trampolinen til at udføre klassiske hoppeøvelser, som du kender dem fra den klassiske trampolin.

Link til træningsvideoer på Hammer Jump Step
https://app.hammerworkouts.de/en/category/2/8

Mærke:  Finnlo Hammer
Maks brugervægt:  150 kg.
Bredde:  133 cm
Længde:  139 cm
Højde:  139 cm
Vægt:  23 kg
2 års garanti ved privat brug
2 års garanti ved professionel brug