Varenummer 605665

Hammer JumpStep trampolin

På lager
Før DKK 1.995,00
DKK 1.695,00
Spar DKK 300,00
(DKK 1.356,00 ekskl. moms)

Hammer Fitness Trampolin - JumpStep Home

En trampolin er super underholdende og sjov træning,  men også  en  af  de 'træningsøvelser' hvor du forbrænder allerflest kalorier.
Til fordel for den klassiske træningstrampolin  er JumpStep trampolinen udstyret med et ekstra trinbræt, så du således har mange flere muligheder og
uendelige hoppesekvenser.

Som du kender det fra den klassiske trampolin er næsten hele kroppen i gang når du hopper. Derudover giver det ekstra udstyret trinbræt super træning til ben og balder.  

Trampolinens håndtag har syv forskellige justeringsmuligheder i højden, dermed er der rig mulighed for justering så den passer til din højde.
Takket være de skridesikre fødder og  den stabile konstruktion, skal du ikke være bekymret for at trampolinen rykker sig eller glider væk under din træning.  
Derudover kan JumpStep trampolinen også 'foldes'' sammen, så den nemt kan placeres væk i et rum for at spare på pladsen.

Skulle du savne den klassiske fitnesstrampolin under din træning, kan du også forvandle din JumpStep til den.
Trinbrættet er let at adskille og håndtaget kan blot flyttes til en anden position, så du også kan bruge trampolinen til at udføre normale hoppeøvelser, som du kender dem fra den klassiske trampolin.  Samling video:
https://youtu.be/zq7tmVPbS38

Video-træningsprogrammer:
https://app.hammerworkouts.de/en/category/2/8

Art: 66430

Mærke:  Hammer
Farve:  Sort / Orange
Mål: (L*B):  125x100cm
Højde:  144 cm
Egen vægt:  23 kg
Maks brugervægt:  100 kg
Kan ses og prøves i vores store butik i Skanderborg!