Varenummer 286021

Peak Fitness FSR Functional Trainer

På lager
DKK 28.995,00
(DKK 23.196,00 ekskl. moms)

Peak Fitness FSR Functional Trainer

Vejledende pris 28.995,-

Denne multitræner er lavet i henholdsvis 60x60mm. og 70x50mm. stålramme af 2mm. tykt trækstål. Dette giver en kraftig og stabil konstruktion til træning selv ved tung vægt. Trisserne er lavet i rustfrit stål for at sikre nem justering og god kvalitet.

Peak Fitness FSR Functional Trainer kombinerer en Cable cross med 2 nemt justerbare kabeltræk med tilhørende vægtmagasiner hvilket gør den ideel til både unilateral og bilateral træning.

Derudover kommer Peak Fitness FT2 med en Smith stativs funktion. Smith stativet kører med lineære lejer hvilket giver en jævn og glat bevægelse.

Peak Fitness FSR har også funktionen at fungere som et Power Rack. Dette rack kommer med et set J-hooks til aflægning af vægtstang, samt et sæt safety bars til mere sikkert at kunne træne uden en spotter. Både J-hooks og safety bars er lavet med en beskyttende hård nylon overflade til bedre beskyttelse af vægtstang og knurling.
Derudover kommer rammen med en fastsvejst pull-up bar med multi greb til træning af forskellige variationer af kropshævninger.

Denne multitræner er perfekt til det privat motionsrum og giver mulighed for en gennemført helkropstræning i en maskine der er veldesignet og velkonstrueret.

OBS: For at man optimalt kan bruge maskinens skiveholdere skal medregnes små 20 cm. i ekstra dybde

Højde:  218 cm.
Bredde:  200 cm.
Dybde:  152 cm.
Egen vægt:  335 kg
Maks brugervægt:  272
Vægtmagasin:  71 kg.
71 kg.
Plastikbelagt stålwire
Passer til 50 m.m.vægtskiver
Farve:  Sort
2 års garanti - Privat
Leveres usamlet i kasse