Varenummer 791608

Relax Leg Press / Calf Extension PC1608

På lager
DKK 27.995,00
(DKK 22.396,00 ekskl. moms)

Relax Leg Press / Calf Extension PC1608

Professionel benpres-maskine til diverse fitnesscentre og motionsrum. Fordelen ved denne maskine er, at den er kortere end mange andre benpres-maskiner, og kan derfor passe ind i de mindre rum også.

Relax Fitness sikrer høj kvalitet og høj brugerglæde. Træningsmaskiner fra Relax er produceret til professionel brug, og egner sig derfor til fitnesscentre, firma-motionsrum, institutioner, skoler, haller og lignende.

Hvordan udføres øvelsen?
Det er vigtigt at starte med ryggen og hovedet på bagpuden samt at holde dette i en sund og neutral position. Fødderne placeres som udgangspunkt på pladen, med omkring hoftevidde i afstand, mens man sikrer sig at hælene er fladt placeret på pladen. Bagdelen skal være plantet solidt i sædet og benene i en nogenlunde 90 graders position for at sikre, dine ben hverken er for højt eller for lavt placeret på fodpladen. Hold ved håndtagene og spænd op i mavemusklerne - skub så pladen sikkert fra dig. Hold hælene i position og gennemfør dette i hele øvelsen. Kør øvelsen langsomt og kontrolleret uden at strække benene og låse knæene på toppen - før så vægten langsomt ned igen og repeter 8 - 15 gange.

Relax Leg Press / Calf Extension er en must-have maskine og en af de mest eftertragtet blandt brugerne!

Kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning.

Længde:  185 cm.
Bredde:  112 cm
Højde:  158 cm
Vægtmagasin:  132 kg
Maskinens vægt:  307 kg
Max brugervægt:  180 kg
Bolte og skruer er produceret i rustfri stål
2 års garanti ved professionelt brug
Dette produkt anbefales til professionelt brug som f.eks. fitnesscentre og firma motionsrum