Varenummer 790220

Relax Rygtræner PTT0220

På lager
DKK 4.495,00
(DKK 3.596,00 ekskl. moms)

Relax Rygtræner PTT0220

Rygtræning er en vigtig del af den daglige træning. Med en Relax Rygtræner kan du træne rygsmerter væk eller forebygge rygsmerter.

Relax Rygtræneren er nem at at anvende for alle brugere. Du placerer fødderne på pladen og og sætter dig selv i "spænd" ved at presse dine lægmuskler op mod de 2 ovale puder hvorefter du læner dig fremad mod de 2 puder øverst på rygtræneren.

Når du har opnået en rigtig position, bukker du overkroppen ned over rygtræneren og lader hovedet rulle med, således du kommer til at kigge på dine skinneben. Så ruller du langsomt op igen og lader hovedet rulle rulle med, således du kommer til at kigge fremad igen.

Relax Rygtræner kan hurtigt og nemt justeres i højden via et enkelt justeringshåndtag, således at den kan tilpasses hver enkelt bruger, og brugeren kan opnå den optimale træning.

Rygtræning er vigtigt for din krops-holdning. En rygtræner hjælper dig med at få en oprejst og rank holdning, når du går og står.

Men husk, at du ikke kan sige rygtræning uden at sige mavetræning. Det er vigtigt at du træner begge muskelgrupper, for at opnå en korrekt holdning eller for at fjerne eller forebygge smerter i lænd og ryg.

Med Relax træningsudstyr får du professionelt træningsudstyr i høj kvalitet, flot design, biomekanisk funktionelt og med høj træningsglæde og levetid.

Kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning.

Længde:  143 cm.
Bredde:  82 cm.
Højde:  83 cm.
Produktets egenvægt:  42 kg.
Bolte og skruer er produceret i rustfri stål
Kraftig stål-ramme med en kombination af oval og firkantet konstruktion
Rammekonstruktionen er meget kraftig med en tykkelse på 2,5 mm.
Kraftig og giftfri polstring af sæder. Sæder er produceret af kraftig polyskum
PVC-gummibelagte "fødder" som beskytter gulvet og sørger for en super god stabilitet
Kvalitet, design, funktionalitet = Træningsglæde og flere brugere
2 års garanti ved professionelt brug
Dette produkt anbefales til professionelt brug som f.eks. fitnesscentre og firma motionsrum
EU Sikkerhedsgodkendt