Varenummer 790222

Relax Smith Stativ PTT0222 med kontra vægt

På lager
DKK 22.995,00
(DKK 18.396,00 ekskl. moms)


Relax Smith Stativ  PTT0222 med kontra vægt

Et smith stativ er anvendeligt i langt de fleste motionsrum og fitnesscentre. Et smith statib låser/styrer din øvelse, da stangen er fastgjort på 2 glide-stænger. Dette betyder at brugeren ikke skal ligge energi i at styre eller balancerer med stangen, som man skal hvis man kører øvelser med frivægt.

Energien og kraften som brugeren så ikke anvender på at balancere eller styre stangen kan bruges på at løfte tungere, hvilket sker i langt de fleste brugeres tilfælde.

Et smith stativ kan brugges til mange forskellige øvelser som f.eks. squat, bænkpres, lægpres, stationær lunges og skulderpres. Med andre ord, får du mere eller mindre mulighed for at træne de store muskelgrupper med et smith stativ.

Relax Smith Stativet har en meget høj sikkerhed med både aflægningsmuligheder samt en justerbar "stopper" på hver glide-srang som går ind og stopper stangen, hvis brugeren taber den.

Relax Smith stativet har kontra vægt til stangen, Stangen vejer ca. 2 kg.. Wiren er 4,8 mm. og er blevet testet og sikkerhedsgodkendt. Wire-hjulene er af aluminium hvilket giver et rigtigt godt glid på wiren.

Selve glide-stængerne er produceret i 30 mm. krom-belagt stål, hvilket giver en minimal friktion på stangen, samt minimal støj ved brug.

Hos Fitnessgruppen anbefaler vi at man kombinerer en smith maskine med frivægt øvelser for at opnå det bedst mulige resultat.

Med Relax træningsudstyr får du professionelt træningsudstyr i høj kvalitet, flot design, biomekanisk funktionelt og med høj træningsglæde og levetid.

Mål ved fødder: Dybde: 156 cm.  Bredde: 149 cm.
 
Kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning.

Dybde:  156
Bredde:  207
Højde:  240 cm.
Max Belastning:  300 kg.
Produktets egenvægt:  198 kg.
Bolte og skruer er produceret i rustfri stål
Kraftig stål-ramme med en kombination af oval og firkantet konstruktion
Rammekonstruktionen er meget kraftig med en tykkelse på 2,5 mm.
PVC-gummibelagte "fødder" som beskytter gulvet og sørger for en super god stabilitet
Kvalitet, design, funktionalitet = Træningsglæde og flere brugere
2 års garanti ved professionelt brug
Dette produkt anbefales til professionelt brug som f.eks. fitnesscentre og firma motionsrum
EU Sikkerhedsgodkendt