Varenummer 462021

Sigma ID LIFE Pulsur

Ikke på lager
DKK 9.999,00
(DKK 7.999,20 ekskl. moms)

UDGÅET
ID.LIFE fra Sigma, uret som kan alt på basis niveau, med indbygget puls måler bag på uret, så der hele tiden er mulighed for optimal puls regulering i træningen.
Sigma ID.LIFE giver dig mulighed for at kunne træne i puls zoner, så netop din træning optimeres og der kommer fuldt udbytte af træningen.

Hastighed og distance på uret måles via det indbygget accelerometer, som til tider kaliberes.

Hver måned vil Sigma ID.LIFE lave en opsummering af dine træninger og hvordan det er gået. Dette giver din som udøver muligheden for at kunne se nærmere ind i din træning og derved justere, hvor det er nødvendigt for at blive endnu bedre.

Aktivitets måler er også en del af ID.LIFE, hvilket giver dig et overblik med dagens bevægelser. Om du har rør dig nok eller du skal have en gå tur, løbe tur eller et træningssæt i Fitness.

Skulle du være en af dem som sover med ure, så har Sigma ID.LIFE også en alarm indbygget, som har en vibrations funktion.  Tilknyttet fil:
Quick_Manual_Sigma_ID.LIFE.pdf (2 MB)

Visning ad batteri niveau
Baggrunds belysning
Mineral glas
Vandtæt i overensstemmelse med IPX'7 : Ingen skadelig virkning ved kortvarig neddykning i vand (15-100 cm i indtil 30 min) - OBS knap må ikke trykkes på under vand