Varenummer 462031

Sigma ID.RUN.HR Pulsur

Ikke på lager
DKK 739,00
(DKK 591,20 ekskl. moms)

Sigma ID.RUN.HR er uret fra Sigma sport som tilbyder en GPS baseret måling af fart og distance, hvilket benytter den nyeste teknologi, så præcisionen er så nøjagtigt som mulig.

Sigma sport ID.RUN.HR har indbygget håndleds-pulsmåler, som gør det nemt at følge pulsen helt enkelt gennem træningen. Du kommer ikke til at glemme det trælse brystbælte og derved ikke få puls DATA ud af træningen som er ønsket. Så ved at have det lige ved hånden, så er din træning i din hule hånd.

ID.RUN.HR giver dig mulighed for at tracke omgange i træningen, på fx en løbe rute som går i ring eller på en bane. Hvilket giver muligheden senere hen, at kunne forbedre din omgangs tid, hastighed eller puls niveau.

Hver måned vil Sigma ID.RUN.HR lave en opsummering af dine træninger og hvordan det er gået. Dette giver dig som udøver muligheden for at kunne se nærmere, på din træning og derved justere, på de "knapper som gør det, nødvendigt at blive endnu bedre, til netop det du gerne vil.

Displayet på Sigma ID.RUN.HR kan ændres, så netop den visning du ønsker kommer frem til din træning, om det skal være forbræding i Kcal, skridt, distance eller målet for træningen så er der visning på det.

Er du en af dem, som tit kommer til at overtræne på i træningspasset, Ja så der gode nyheder med Sigma ID.RUN.HR. Der er en funktionen: trænings intensitets zoner, hvilket gør at du ikke kommer til at ligge, for høj i puls gennem træningen eller for lavet for den sags skyld, for undertræning er lige så slemt.

Fås kun i farven: SortBaggrunds belysning
Mineral glas
Vandtæt i overensstemmelse med IPX'7 : Ingen skadelig virkning ved kortvarig neddykning i vand (15-100 cm i indtil 30 min) - OBS knap må ikke trykkes på under vand
Silicone rem
Kompatible med SIGMA LINK app via NFC (Kun Android)
Kompatible med DATA CENTER via USB kable