Varenummer 112001

Stages SB20 Smart Bike

2 ugers lev
DKK 22.995,00
(DKK 18.396,00 ekskl. moms)

Nyhed hos Fitnessgruppen.

Stages SB20 Smart Bike.


I stages SB20 får du en Indoor bike med fuld fleksibilitet, det muligt at justere cyklen så den passer lige præcis til dig.
Du kan justere krank afstanden på cyklen. Den kan justeres i fire forskellige længder (165mm, 170mm 172,5mm og 175mm).
Det gør at du kan justere lige nøjagtige til din køreposition, hvilket gør stages SB20 velegnet til alle.

Den er udviklet så den er komfortabel med swift, Trainer Road, Sufferfast og mange flere det gør den via ANT+ og Bluetooth. Det gør at du kan bruge de mest populære indendørs platforme. Smart biken har en præcis effektmåling fra Stages Power LR (dual-sided power meter).
Stages har udviklet en dobbeltsidet wattmåler der er nøjagtig og giver en effektiv måling. Pålideligt, præcist og reelt måling af præstationsdata gennem Stages power måler.
Stages Wattmåler i begge pedalarme har præcision på +/- 1,5%. Det gør det mere præcis i forhold til andre wattmåler. Teknologien er blevet brugt af flere Tour de France vinder, så det fungere.

Denne indoor bike giver en fremragende køreegenskaber og en kompromisløs oplevelse. I SB20 er en glat, støjsvag elektronisk modstandsenhed, der leverer op til 2200 watt ved 130 RPM. Elektronisk gearskifte med helt formidabelt realistisk landvejsfornemmelse helt ned til hvert gearskift. Svinghjulet får din acceleration, klatring og dit friløb til at føles i top klasse.

Du får alt hvad du har brug for.
Stages SB20 Smart bike er selvfølgelig monteret med et styr som du ser på en almindelig racercykel. Styret kommer i en meget høj kvalitet. Foran styret har stages lavet en plade med skridsikker belægning, hvor du uden problem kan ligge din telefon eller andet. Ved telefonholderen finder du to USB indgange, så mens du er i gang med din træning kan du oplade din telefon eller tablet. længere fremme finder du en tabletholder, som er helt perfekt da den passer til stort set alle størrelser tablets.
Du kan justere styr saddel op/ned og frem/tilbage, der gør det muligt at få smart biken til at passe lige præcis til dig.

Elektronisk gearskift.

Stages SB20 smart bike får du et skiftegreb med elektroniske gearskift. Gennem stages app, kan du selv tilpasse funktionerne for hver knap. Du kan simulerer en lang række populære cykelopsætninger. Du kan tilføje helt op til 50 gear.

SB20 kommer med stages helt egen Drivsystem CarbonGlyde med Gates® Carbon Drive™ Kulfiberbælte.
Ramme er lavet i et materiale af højstykestål, der gør cyklen meget holdbar.

Indoor biken har trådløse gear
Svinghjul:  23kg
Maks. brugervægt:  158kg
Mål:  L.120xB.56xH.124Cm
Egen Vægt:  62,5
2 års garanti: 
Gratis levering
Denne Indoor Bike sælges uden pedaler. Pedaler kan købes som tilbehør her hos Fitnessgruppen