Varenummer 434511

Tanita RD-953 Hvid BodyScan

På lager
DKK 1.795,00
(DKK 1.436,00 ekskl. moms)

Tanita RD-953 kan lave en måling af din muskelkvalitet. Kropsanalyseskalaen giver kvaliteten af ​​dine muskler en score, som afhænger af alder og køn. Med denne score kan du arbejde målrettet på at forbedre din muskelkvalitet. Kvalitet af din muskelmasse er mindst lige så vigtig som mængden af ​​din muskelmasse.

Hvis du dyrker styrketræning eller skal til at begynde, kan du få stor gavn af Tanita RD-953 BodyScan. Vores muskelmasse daler naturligt når vi når en alder af 30 år og derover. Denne vægt hjælper dig med at overvåger eller holde styr på din muskelkvalitet og muskelmasse. Så har du bedre styr på hvornår du skal sætte træningen igang!

Tanita RD-953 viser dig mange andre sundhedsindsigter. Dette gør enheden til en af ​​de mest komplette kropsanalysevægte. Resultaterne af dine målinger sendes også hurtigt til den gratis app på din smartphone eller tablet. På denne måde kan du nemt overvåge dit helbred over længere tid, hvilket har vist sig at være effektivt til at nå dine sundhedsmål.

Specifikationer:
- Farve: Hvid
- Vægt: 2,4 kg.
- Max belastning: 200 kg.
- Materiale: Glas
- Vægtens sprog: Engelsk, Fransk, Spansk, Russisk og Tyrkisk
- Frekvenser: 2 stk.
- Måle nøjagtighed: 50g (<100kg)  -  100g (>100kg)
- Strøm: 2 stk. AA batterier

Kassen indeholder:
- Manuel
- Batterier

Tilknyttet fil:
Tanita_RD-953_Dansk_Manual.pdf (11 MB)