Varenummer 455101

Tunturi Vibration Plate V20

Ikke på lager
DKK 3.495,00
(DKK 2.796,00 ekskl. moms)

Tunturi Vibration Plate V20

Nem og hurtig træning hjemme i privaten!


En vibrationstræner gør det muligt at aktivere ens muskelgrupper, blot ved at stå oprejst på den. Muskelstyrken øges, fedtdepoterne mindskes og kropsbalancen forbedres. Med 10-15 minutters træning, 3-4 gange om ugen, opnår man en effektiv træning -  nemt og overskueligt.

Med eller uden pladen, vil hele kroppen bliver udfordret - pladens fordel er at den gør det sværere at holde balancen og man på den måde tvinger musklerne til at arbejde ekstra hårdt. Det gør at man forbrænder mere fedt, opbygger muskler, samt forbedrer knogletæthed og cirkulation. Derudover er den velegnet til træning af nakke, ryg, skuldre og lår. Vibrationspladsen kan også bruges til mindre intense programmer såsom afslapning efter træning. Den er nemt at montere og ligeledes tage af igen.

Computeren viser tid og hastighed - og man kan nemt selv indstille hvor lang tid et program skal tage, samt hvor stærk vibrationerne skal være. Der medfølger en fjernbetjening til nem og hurtig indstilling af vibrationstræneren.

Med denne Tunturi Vibration Plate kan der trænes mange forskellige øvelser som f.eks. mavebøjninger,  balance og core - de to medfølgende elastikker med håndtag giver ligeledes masser af muligheder for træning af arme. En vibrationstræner er en genial træningspartner hjemme i privaten uanset niveau og behov. Den er selvfølgelig udstyret med transporthjul, så den nemt kan transporteres rundt.

Mål  71 x 39 x 34 cm (LxBxH)
Fjernbetjening 
Max belastning  150 kg
Støjsvag 
Træningselastikker medfølger 
Op til 1800 vibrationer pr. minut 
Farve  Sort
Vægt  15 kg
2 års garanti