Varenummer 500

VirtuPro Ahead Brugt 1 år. Sælges uden garanti

DKK 15.000,00
(DKK 12.000,00 ekskl. moms)


VirtuPro Ahead

Virtupro Ahead brugt 1 år. Svinger i watt, men fungere eller fint. Sælges uden garanti.
Står i butikken i Aarhus, så kom og prøv.

Vejledende pris: 46.875 kr. inkl. moms

VirtuPro Ahead er top modellen fra VirtuPro. Ahead modellen leveres med en stor touch skærm, og alle software pakkerne er aktiveret fra start.

Forskellen fra VirtuPro og alle andre indoor bikes, er den magnetiske modstand.  Denne teknologi kaldes AMR, og VirtuPro er den første indoor bike med denne teknologi. AMR er unik på grund af  det høje antal mikro trin på 6300, som er fordelt på 45mm bevægelse.

Udover selve cyklen, er VirtuPro også foran på software delen, hvor du bl.a. kan cykle i Spanien, Danmark, Italien, Mallorca. Deltag også i konkurrencer og lær meget mere omkring, hvordan cykling og taktikken hænger sammen. Du kan også køre mod brugere, som allerede ligger gemt, og derved prøve at slå din modstander fra gang til gang. I slutningen af 2018, vil det blive muligt, at køre direkte online mod dine venner.

VirtuPro Ahead passer rigtig godt ind i fitnesscenterets cardioområde, hvor brugerne rigtig kan få udnyttet den store skærm, samt de mange funktioner software pakkerne har. VirtuPro Ahead kan også være et alternativ til den traditionelle holdtræning, hvor man sætter 3-4 stk. op ved siden af hinanden.

VirtuPro er allerede testet af verdensmestre som Michael Rogers og Amber Neben, som bekræfter den unikke realistiske følelse på cyklen.

Online Multiplayer er også en mulighed, og i 2018 vil VirtuPro forbinde platforme som Zwift, Road Grand Tour og mange flere.

Ahead modellen leveres med alle 3 Software-bokse, Basic, Premium og VIP.

Ahead modellen er lavet med udstyret med Carbon styr og en rigtig racer sadel. Det er muligt at skifte styret til en triathlon model.


Denne Indoor Bike sælges uden pedaler. Pedaler kan købes som tilbehør her hos Fitnessgruppen

Svinghjul:  16 kg. svingmasse
Bluetooth modtager i computeren: 
Maks. brugervægt:  130
Mål:  L: 225 B: 50 H: 142
Egen Vægt:  47
Indstilling af siddehøjde samt horisontal forskydning af sæde: 
Farve:  Sort og Rød
Drivrem:  V-belt
Kan ses og prøves i vores store butik i Århus!
Denne Indoor Bike sælges uden pedaler. Pedaler kan købes som tilbehør her hos Fitnessgruppen